معتبرترین صرافی های خارجی ارز دیجیتال

یکی از اصلیترین نکات برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال، انتخاب یک بستر معاملاتی امن برای خریدوفروش این ارزهاست. این روزها تعداد صرافیهای ارز دیجیتال در جهان بهطور قابل توجهی افزایش یافته، بنابراین انتخاب بهترین و امنترین صرافی تبدیل به یک تصمیم سخت شده است. در این مقاله از اکسچنج سیتکس، تصمیم داریم معتبرترین صرافی های خارجی ارز دیجیتال را به شما معرفی کرده و مزایا و معایب آنها را با یکدیگر بررسی کنیم. اما قبل از شروع مطلب باید نگاهی به کلیت مفهوم صرافی ارز دیجیتال و بررسی انواع آن بپردازیم.
صرافی ارز دیجیتال چیست؟
در یک بیان ساده صرافی ارز دیجیتال بستری برای تبدیل ارزهای فیات به ارزهای دیجیتال یا مبادله ارزهای مختلف دیجیتال با یکدیگر است. صرافیهای رمزارز بسترهای آنلاین در قالب وبسایت و اپلیکیشن هستند که کاربران از سراسر دنیا اجاز دسترسی به این پلتفرمهای خریدوفروش را دارند. صرافیها در ازای خدماتی که ارائه میدهند از کاربران کارمزد دریافت میکنند. این کارمزد در هر سیستم متفاوت است و روشهای محاسبه مختلفی برای آن درنظر گرفته میشود.
درحال حاضر بسیاری از بسترهای معاملاتی رمزارز انجام احراز هویت (KYC) را از طریق مدارک شناسایی معتبر (گذرنامه) الزامی کردهاند.
انواع صرافی ارز دیجیتال
صرافیهای ارز دیجیتال به سه دسته اصلی تقسیم میشوند:
- صرافیهای متمرکز (Centralized Exchanges)
- صرافیهای غیرمتمرکز (Decentralized Exchanges)
- صرافی های دوگانه (Hybrids)
صرافی متمرکز چیست؟
Centralized Exchanges یا صرافیهای متمرکز که به اختصار به آنها CEX گفته میشود، بسترهایی با مدیریت متمرکزاند. این بسترها یک واسطه تبادل هستند و فروشندگان و خریداران ارزهای دیجیتال را به یکدیگر متصل میکنند. درحال حاضر اغلب سیستمهای DEX انجام احراز هویت را اجباری کردهاند.
بسیاری از فعالان حوزه کریپتوکارنسی، این سیستمها را بهدلیل وجود یک نهاد متمرکز برای اداره آنها بهطور صددرصدی مغایر با ارزشهای اصلی بلاکچین و ارزهای دیجیتال میدانند. همچنین باید بدانید صرافیهای متمرکز بسیار در برابر حملات سایبری آسیبپذیرند.
صرافی غیرمتمرکز چیست؟
Decentralized Exchanges یا صرافی غیرمتمرکز با نام اختصاری DEX، بسترهایی هستند که هیچ نهاد مرکزی آنها را کنترل نمیکند. در این سیستمها خریدار بهطور مستقیم به فروشنده متصل میشود. کنترلکنندگان این سیستمها کاربرانی هستند که دارایی بیشتری در سیستم ذخیره کردهاند. هرچند این صرافیها بهطور کامل همسو با ارزشهای دنیای غیرمتمرکز هستند، اما نبود پشتیبانی یک نقص بزرگ برای آنها محسوب میشود. همچنین عدم ارائه خدمات از طریق ارزهای فیات یکی دیگر از چالشهای صرافیهای DEX است.
مقایسه صرافی های متمرکز و غیر متمرکز
صرافی دوگانه چیست؟
نقایص دو صرافی متمرکز و غیرمتمرکز سبب شد صرافیهای Hybrid شکل بگیرند. این صرافیها خدمات بینقص دو دسته قبلی را برای رفع محدودیتهای و مشکلات با یکدیگر ترکیب کردهاند به همیندلیل نام ترکیبی یا دوگانه برای آنها انتخاب شده است. در این بسترها امنیت دادهها و داراییها همچون صرافی DEX حفظ میشود و حجم معاملات مانند صرافیهای متمرکز در آن بالاست (بالا بودن حجم خریدوفروش میزان نقدشوندگی را افزایش میدهد). از سوی دیگر کنترل سرمایه و اطلاعات کاربران در صرافی هیبرید بهطور کامل در اختیار خودشان است و خبری از سرور مرکزی و احتمال هک شدن آن در این سیستمها نیست.
معتبرترین صرافی های ارز دیجیتال خارجی
خوب، حالا که با مفهوم صرافی ارز دیجیتال و انواع آن آشنا شدیم، به سراغ بررسی بهترین صرافیهای ارز دیجیتال خارجی از نگاه کاربران و باتوجه به نکات امنیتی و ویژگیهای خاص آنها میرویم.
صرافی Binance
عبارت بایننس ترکیبی از دو واژه Bitcoin و Finance است. این صرافی در سال ۲۰۱۷ در چین شروع بهکار کرد اما پس از اعمال قوانین ضد معاملات ارزهای دیجیتال در این کشور، دفتر مرکزی بایننس به کشور ژاپن و پس از آن به اروپا منتقل شد.
بایننس سالهاست بهعنوان مطرحترین و همچنین محبوبترین صرافی ارز دیجیتال شناخته میشود. درحال حاضر صدها رمزارز مطرح در این بستر قابل معامله هستند و حجم معاملات این صرافی بسیار زیاد است. گفته میشود بازدید ماهانه وبسایت صرافی بایننس رکورد ۳۵ میلیونی دارد و در رتبههای نخست سایتهای پربازدید جهان قرار میگیرد. همچنین بهلحاظ رتبه امنیت سایبری این وبسایت در فهرست برترینها قرار دارد.
بایننس چارتهای معاملاتی بسیار حرفهای ارائه میدهد تا کاربرانش معاملات را دقیقتر و حرفهای تر پیش ببرند. امکان انجام معاملات آتی (Future) و قابلیت تعیین حد ضرر (Stop Loss) و حد فروش (Stop Market) از ویژگیهای مهم بایننساند.
صرافی بایننس در کنار همه این ویژگیها کارمزد رقابتی نیز دارد. کارمزد معاملات در این صرافی ۰/۱ درصد از حجم معامله است.
دیگر ویژگیهای بایننس:
- امکان کسب درآمد با زیرمجموعه گیری
- برخورداری از تخفیف معاملات با استیکینگ BNB
- رابط کاربری فوقحرفهای (مناسب افراد مبتدی نیست)
- ضمانت دارایی کاربران (درصورت هک شدن صرافی ۱۰ درصد کارمزدهای پرداختی کاربر بهحساب او بازمیگردد)
- اپلیکیشن تلفن همراه (اندروید و IOS)
- تایید هویت دو مرحلهای کاربر
- احراز هویت اجباری
- محدودیتهایی برای استفاد از ارزهای فیات
مهمترین نکته در رابطه صرافی بایننس عدم سرویسدهی این بستر معاملاتی به IPهای ایرانی است. در سالهای اخیر که صرافی بایننس خدمات خود را برای کاربران ایرانی بهطور کامل مسدود کرده است. تا قبل از الزام جهت احراز هویت در این صرافی نیز امکان استفاده از خدمات آن تنها با تغییر IP فراهم بود؛ اما پس از اعمال این قانون عملا استفاده از بایننس برای ایرانیان غیرممکن شد.
صرافی Coinbase
یکیدیگر از معتبرترین صرافی های خارجی ارز دیجیتال کوینبیس است. کوینبیس در همان سالهای اولیه پیدایش ارزهای دیجیتال یعنی سال ۲۰۱۲ و تنها ۳ سال بعد از معرفی و عرضه رسمی بیتکوین، فعالیت خود را آغاز کرد. کشور مقصد این صرافی ایالات متحده آمریکا است و در بسیاری از مناطق این کشور فعالیت کوینبیس با مجوز قانونی ادامه دارد. مدیران اصلی صرافی نیز مدتی قبل تصمیم گرفتند که سهام آن را بهطور عمومی عرضه کرده و از این طریق میزان مقبولیت ارزهای دیجیتال و شفافیت فعالیتهای خود را افزایش دهند. یکی از نکات جذاب صرافی کوینبیس برای کاربرانش، ارائه مطالب آموزشی بسیار کارآمد و مفید است.
کوینبیس بهنسب بایننس تنوع رمزارزی کمتری را ارائه میکند. همچنین میزان کارمزدهای آنبهمراتب از این صرافی بیشتر است (۱/۹ درصد از مبلغ هر تراکنش). اما در مقابل صرافی کوینبیس یک بیمه دارایی بسیار قابل توجه به کاربران خود ارائه میکند. درصورتی که دارایی یک کاربر بهواسطه مشکلات پیشآمده در این صرافی از بین برود، صرافی تا سقف ۲۵۰ هزار دلار (باتوجه به حجم دارایی کاربر) به او غرامت پرداخت خواهد کرد. باید بدانید که امنیت کوینبیس بسیار بالاست و بهدلیل آنکه ۹۸ درصد از دارایی کاربران را در کیف پول سرد و بهصورت آفلاین ذخیره میکند، احتمال بروز چنین اتفاقاتی بسیار کم است.
کوینبیس در سال ۲۰۲۱ توانست رکورددار جذب کاربر میان رقبا باشد و گفته میشود تعداد کاربران فعال این صرافی از ۵۰ میلیون عبور کرده است.
دیگر ویژگیهای کوینبیس:
- پشتیبانی از تعداد زیادی ارز فیات
- رابط کاربری بسیار ساده (مناسب افراد مبتدی)
توجه داشته باشید که کوینبیس خدمات خود را برای ایرانی مسدود کرده است و امکان انجام معاملات در این بستر با IP ایران وجود ندارد. بنابراین اگر قصد دارید معاملات رمزارز خود را در صرافی کوینبیس انجام دهید باید از طریق VPS (سرور مجازی)، شناسه یا همان IP سیستم خود را به کشور دیگری تغییر دهید.
صرافی Bittrex
بیترکس دیگر صرافی ارز دیجیتال مطرح مانند کوینبیس یک صرافی آمریکایی است که در سال ۲۰۱۴ میلادی آغاز بهکار کرد. بنابراین میتوان آن را در دسته صرافیهای قدیمی ارز دیجیتال قرار داد. بیترکس از ارزهای فیات پشتیبانی نمیکند و واریز و برداشت در این بستر تنها از طریق رمزارزها امکانپذیر است. بسترهای اینچنینی تنها یک پنل واسطه برای مبادله واحدهای رمزارزی با یکدیگراند. اما با این حال حجم معاملات در صرافی بیترکس بسیار بالاست و این صرافی در سال ۲۰۱۹ در ردههای نخست معتبرترین صرافی های ارز دیجیتال قرار گرفت.
بیترکس امنیت معاملات و دارایی کاربران را بهطور کامل حفظ میکند و یک بستر کاملا امن برای مبادلات رمزارز است. همچنین استفاده از الگوریتمهای ویژه در طراحی پلتفرم صرافی سبب شده است سرعت معاملات در آن بهطور قابل توجهی بالا باشد.
دیگر ویژگیهای بیترکس:
- رابط کاربری بسیار ساده و زیبا
- ثبتنام ساده و سریع
- تنوع فهرست ارزهای دیجیتال
متاسفانه بیترکس هم به کاربران ایرانی سرویسدهی نمیکند. چند سال پیش حساب کاربران ایرانی و داراییهایشان در این صرافی بلوکه شد و بعد از آن بیترکس تمامی خدمات خود را برای IPهای ایران متوقف کرد. بنابراین جهت انجام معاملات در این بستر میتوانید باید IP سیستم خود را با سرور مجازی تغییر دهید.
صرافی KuCoin
این صرافی در سال ۲۰۱۷ توسط برخی فعالان خبره بازار کریپتوکارنسی راهاندازی شده است. کوکوین در فهرست ۱۰ صرافی پرترافیک رمزارز جهان قرار دارد و یکی از معتبرترین صرافی های خارجی ارز دیجیتال محسوب میشود. همچون سایر صرافیهایی که تاکنون معرفی کردهایم، کوکوین نیز امنیت حداکثری را برای کاربرانش و داراییهای آنها، همچنین معاملاتشان فراهم کرده است.
تنوع بازارهای بازارهای معاملاتی یکی از مهمترین ویژگیهای صرافی کوکوین است. این ویژگی دلیل اصلی حجم بالای معاملات در این بستر بهشمار میرود. برای شروع معاملات در کوکوین احرازهویت اجباری نیست، اما برای کاربرانی که احرازهویت انجام میدهند قابلیتهای بیشتری درنظر گرفته شده است؛ مثلا حجم برداشت از حساب کاربری با انجام فرایند احراز هویت افزایش پیدا میکند.
کوکوین نیز مانند برخی صرافیهای رمزارز دیگر یک توکن بومی با نام کوکوینشیرز (KuCoin Shares) با نماد اختصاری KCS دارد. کاربرانی که از طریق این توکن کارمزد معاملات خود را پرداخت کنند، شامل تخفیف کارمزد خواهند شد. هرچند کارمزد انجام تراکنش در این صرافی مبلغ قابل توجهی نیست و حدود ۰/۱ درصد از مبلغ تراکنش تعیین شده است.
دیگر ویژگیهای کوکوین:
- رابط کاربری بسیار ساده (مناسب افراد مبتدی)
- پشتیبانی قوی و دائمی
- اپلیکیشن تلفن همراه (اندروید و IOS)
صرافی CoinEX
کوینکس یک صرافی هنگکنگی ارز دیجیتال است که در سال ۲۰۱۷ میلادی کار خود را شروع کرد. یکی از بارزترین ویژگیهای این صرافی پشتیبانی از زبان فارسی است و این نکته بسیار مهمی برای کاربران ایرانی جهت انتخاب این صرافی برای انجام معاملاتشان محسوب میشود.
توسعهدهندگان کوینکس از طریق الگوریتمهای پیشرفته امنیتی، توانستهاند سطح امنیت معاملات و دارایی کاربران را تا حد بسیار زیادی افزایش دهند و این صرافی را به جرات میتوان یکی از امنترین بسترهای معاملاتی ارز دیجیتال نامید.
CET نماد اختصاری توکن بومی صرافی کوینکس است. کاربرانی که کارمزد تراکنشهای خود را از طریق این توکن پرداخت کنند، شامل تخفیف کارمزد خواهند شد. همچنین این صرافی امکان ارتقا به شرایط VIP را برای کاربران خود فراهم کرده است. در این سطح کاربری کارمزد تراکنشها صفر میشود. در کنار آن کارمزد تراکنش برخی از رمزارزهای نیز در کوینکس برای تمامی کاربران صفر درنظر گرفته شده است. اما یکی از نکات منفی در رابطه با این پنل معاملاتی، حجم پایین تراکنشهاست. گفته میشود حجم تراکنشهای روزانه در کوینکس زیر یک میلیون دلار است که در مقابل رقبا، رقم نسبتا پایینی بهحساب میآید.
دیگر ویژگیهای کوینکس:
- رابط کاربری ساده
- ابزارهای پیشرفته برای تریدرهای حرفهای
- عدم پشتیبانی ارز ارزهای فیات
- تعیین سطح حداقل سپرده در حساب کاربری
صرافی Bitstamp
بیتاستمپ یک بستر معاملاتی ارزان کریپتوکارنسی محسوب میشود. اصلیترین دلیل قرارگیری این صرافی در فهرست برترینها هزینه پایین تراکنش در بستر آن است. بیتاستمپ یک صرافی فعال در کشور اسلوونی است که در سال ۲۰۱۱ راهاندازی شد.
ویژگی مهم دیگری که این صرافی به کاربران خود ارائه میدهد، قابلیت اتصال مستقیم به کیف پولهای سختافزاری یا سرد مانند لجر (Ledger) و تروزوس (Trezor) است. برای شروع معاملات در این پلتفرم خریدوفروش رمزارز انجام احراز هویت الزامی است.
مدتی قبل طی یک حمله هکری مقدار قابل توجهی از بیتکوینهای موجود در کیف پول آنلاین صرافی Bitstamp به سرقت رفت. هرچند در مدت زمانی کوتاه بیت کوینها به حساب کاربران بازگردانده شد، اما بیتاستمپ تا حدودی محبوبیت و جایگاه خود را میان کاربران از دست داد.
توجه داشته باشید که این صرافی حساب و دارایی کاربران ایرانی را مسدود و سرویسدهی به تمامی IPهای ایران را متوقف کرده است. بهدلیل الزام برای انجام احراز هویت، کاربران ایرانی امکان دسترسی به بیتاستمپ را ندارند.
صرافی FTX
صرافی FTX در سال ۲۰۱۹ راهاندازی شده است. این صرافی تنها یک بستر معاملاتی ساده نیست و خدمات متعددی در حوزه کریپتوکارنسی به کاربران خود ارائه میکند. حجم معاملات رمزارزی FTX نیز بالا و قابل توجه است. دلیل اصلی بالا بودن حجم معاملات در این بستر نیز قطعا میتواند کارمزد منصفانه شبکه باشد. کارمزد انجام تراکنش در FTX به حجم تراکنش و شرایط کلی بازار بستگی دارد و با این متغیرها میزان کارمزد تغییر میکند. حداکثر کارمزد این صرافی ۰/۱ درصد و حداقل آن ۰/۰۲ درصد از مبلغ معامله است.
همچنین FTX یک توکن بومی با نماد اختصاری FTT دارد و چنانچه کاربران کارمزد تراکنشهای خود را از طریق این توکن پرداخت کنند، درصدی تخفیف کارمزد برای آنها لحاظ خواهد شد.
دیگر ویژگیهای FTX:
- ابزارهای مالی متعدد
- پشتیبانی از ارزهای فیات
- پشتیبانی از معاملات آتی
- پشتیبانی از توکن سهام شرکتها
- پشتیبانی از توکنهای لوریجدار
- پشتیبانی از بازارهای توکن NFT
صرافی Kraken
کراکن از صرافیهای قدیمی ارز دیجیتال است که کار خود را از سال ۲۰۱۱ آغاز کرد. حجم بالای معاملات بیتکوین در این صرافی سبب شد که به یکی از مطرحترین بسترهای معاملاتی رمزارز تبدیل شود. هرچند تا امروز امنیت این بستر قابل قبول و مورد تایید بوده است، اما بسیاری استفاده از سیستم متمرکز و سرور خصوصی برای نگهداری اطلاعات را توسط مدیران این مجموعه یک نقص بزرگ میدانند.
تعداد ارزهای دیجیتالی که کراکن پشتیبانی میکند نسبت به رقبای ان بسیار کمتر است. با این حال قدمت این صرافی سبب شده همچنان حجم معاملات در این بستر بالا و قابل توجه باشد. کارمزد تراکنش در کراکن بین ۰/۰۳ تا ۰/۱۳ درصد از مبلغ تراکنش است. احراز هویت در کراکن برای انجام معاملات الزامی است. همچنین کاربران باید برای تایید حساب کاربریشان تمکن مالی به سیستم ارائه کنند. بنابراین ثبتنام در این صرافی زمانبر است و میتوان آن را یک نقص مهم نسبت به رقبا دانست.
دیگر ویژگیهای کراکن:
- سادگی در انجام معاملات
- تایید هویت دو مرحلهای کاربر
- پشتیبانی از تعداد محدودی رمزارز
باید بدانید که صرافی کراکن به کاربران ایرانی سرویسدهی نمیکند. همانطور که گفته شد انجام معامله در این بستر نیاز به تمکن مالی و احراز هویت دارد. بنابراین استفاده از کراکن نیز از طریق IP ایرانی امکانپذیر نیست.
صرافی Bitfinex
این صرافی در سال ۲۰۱۲ راهاندازی شده است. بیتفینکس پس از بروز برخی مشکلات امنیتی در سال ۲۰۱۶ یک بهروزرسانی بزرگی انجام داد تا سطح امنیت سیستم خود را افزایش دهد. یکی از اصلیترین ویژگیهای بیتفینکس، عدم محدودیت در برداشت است. برای استفاده از این صرافی نیازی به احراز هویت نیست. دلیل قرارگیری این صرافی در فهرست برترینها، حجم بالای معاملات روزانه در این بستر است.
دیگر ویژگیهای بیتفینکس:
- رابط کاربری بسیار ساده (مناسب افراد مبتدی)
- اپلیکیشن تلفن همراه (اندروید و IOS)
- ابزارهای پیشرفته ترید
- تنوع فهرست ارزهای دیجیتال
صرافی Gate.io
Gate.io در سال ۲۰۱۳ در کشور چین با نام Beter آغاز بهکار کرد؛ اما پس از چند سال بهدلیل مشکلات امنیتی و همچنین ایجاد موانع قانونی در این کشور درخصوص رمزارزها، بستر اولیه منحل شد. پس از آن در سال ۲۰۱۷ این مجموعه با نام کنونی در ایالات متحده آمریکا، فعالیت خود را از سرگرفت. تعداد ارزهای دیجیتال قابل معامله در Gate.io تنوع قابل قبولی دارد.
برای شروع معاملات در Gate.io، احراز هویت اجباری نیست؛ اما استفاده بدون KYC از این سیستم محدودیتهای برای کاربران دارد. کارمزد معاملات Gate.io، بین ۰/۰۶ تا ۰/۲ از مبلغ کل تراکنش است که بسته به حجم معامله و همچنین ارز مورد معامله تغییر میکند.
دیگر ویژگیهای Gate.io:
- سیستم حرفهای ترید (برای افراد مبتدی مناسب نیست)
- پشتیبانی از معاملات مارجین
- مجهز به ربات تریدر
نکته مورد اهمیت در رابطه با Gate.io نیز عدم ارائه خدمات به IP ایران است.
صرافی Gemini
جمینی یک صرافی آمریکایی است که توسط دوقلوهای سرشناس بازار رمزارزها برادران وینکلوس، در سال ۲۰۱۴ راهاندازی شد. داراییهای ذخیره شده در بستر جمینی توسط شرکت سپرده فدرال بهطور کامل بیمه هستند.
یکی از ویژگیهای مهم درخصوص صرافی جمینی محاسبه نرخ کارمزد معاملات است که با سایر رقبای آن تفاوت اساسی دارد. برای محاسبه کارمزد تراکنش سیستم حجم معاملات ۳۰ روز گذشته کاربر را موردبررسی قرار میدهد و براین اساس نرخ کارمزد را اعلام میکند. جمینی یک بستر معاملاتی قانونمند بهشمار میرود که حفظ امنیت معاملات و دارایی کاربران را سرلوحه فعالیتهای خود قرار داده است.
دیگر ویژگیهای جمینی:
- تنوع قابل قبول فهرست رمزارزها (بیش از ۵۰ رمزارز)
- تعیین ۶ سطح کارمزدی (باتوجه به سطح معاملات ماه قبل)
- پشتیبانی قوی
صرافی Huobi Global
هوبیگلوبال یکی از امنترین صرافیهای رمزارز است. این مجموعه در سال ۲۰۱۳ در کشور چین شروع بهکار کرد و در سال ۲۰۱۷ و همزمان با محدودیتهای این کشور در خصوص ارزهای دیجیتال، دفتر مرکزی آن به سنگاپور منتقل شد.
درحال حاضر بسیاری هوبیگلوبال را بهلحاظ حجم معاملات در رتبه دوم پس از صرافی بایننس میدانند. دلیل افزایش حجم خریدوفروش در این سیستم عدم الزام برای احراز هویت است. البته تنوع بالای ارزهای قابل معامله در این بستر نیز دلیل دیگر بالا بودن حجم معاملات در هوبیگلوبال است.
دیگر ویژگیهای جمینی:
- امنیت بالا
- پشتیبانی از ارزهای فیات
- برگزاری حرفهای رویدادهای عرضه اولیه
- مجهز به ربات تریدر
صرافی ارز دیجیتال ایرانی بهتر است یا خارجی؟
چیزی که تا به اینجا و پس از پایان فهرست معتبرترین صرافی های خارجی ارز دیجیتال قطعا به آن پی بردهاید، محدودیت بیش از حد این صرافیها برای کاربران ایرانی است. اعمال تحریمهای اقتصادی سختگیرانه در سالهای اخیر برای کشور ما سبب شده بسیاری از پلتفرمهای خارجی ارز دیجیتال، خدمات خود را بهطور کامل برای کاربران ایرانی (IP ایران) قطع کنند. حتی تعدادی از این صرافیها دارایی ایرانیان را بلوکه کردند.
درحال حاضر امکان دسترسی به این سیستمها فقط از طریق تغییر IP با استفاده از فیلترشکن یا VPS امکانپذیر است. اما در صرافیهایی که احراز هویت را برای انجام معاملات اجباری کردهاند، با تغییر IP نیز نمیتوان فعالیت کرد.
اما باید بدانید تغییر IP نیز روشی کاملا امن نیست و درصورتی که سیستم بههر طریقی IP شما را تشخیص دهد یا اگر لحظهای VPS یا VPN شما دچار اختلال شود، بلافاصله دسترسیتان به حساب کاربری و همینطور دارایی موجود در آن از بین خواهد رفت.
بنابراین بهترین و قطعا منطقترین روش برای انجام معاملات رمزارز با چنین شرایطی در ایران، استفاده از پنلهای معاملاتی داخلی است. صرافیهای ارز دیجیتال ایرانی در سالهای اخیر عملکرد قابل قبولی داشتهاند و موفق شدند بهطور کامل امنیت دارایی کاربران خود را تامین کنند و تاکنون گزارش خاصی از مشکلات امنیتی این سیستمها ارائه نشده است.
با این تفاسیر توصیه اصلی ما به دارندگان ارزهای دیجیتال در داخل ایران، استفاده از یک کیف پول ارز دیجیتال معتبر برای ذخیره داراییهایشان و استفاده از صرافیهای داخلی برای انجام معاملات رمزارزی است.
اکسچنج سیتکس
ما در اکسچنج سیتکس بستری امن و مطمئن برای انجام معاملات ارز دیجیتال هموطنانمان فراهم کردهایم تا آنها و داراییشان را از مشکلات احتمالی بسترهای معاملاتی خارجی در امان نگه داریم.
پشتیبانی قوی، تنوع فهرست ارزهای دیجیتال، امنیت بالا، کیف پول ارز دیجیتال مطمئن و بسیاری ویژگیهای دیگر در صرافی سیتکس میتواند کاربران را بهطور کامل از صرافیهای خارجی بینیاز کند.